Despre noi

Am adus un nou concept pe piata serviciilor, un model de business care se concentreaza pe calitatea serviciilor si pe satisfactia clientului. Va promitem o colaborare de durata.

Securitate

Angajarile se fac numai dupa prezentarea cazierului. Suntem de asemenea asigurati impotriva daunelor provocate in timpul muncii.

Flexibilitate

Ne adaptam in functie de programul dumneavoastra pentru a ne face simtita prezenta doar prin serviciile de carotare beton oferite. Lucram si in weekend.

Inovatie

Folosim dispozitiv electronic profesional pentru detectarea pozitiei armaturilor, cablurilor electrice si tevilor de apa calda sau rece in pereti si sub pamant.

Cele mai bune preturi

Ne straduim cu succes sa oferim servicii de carotare beton la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile.

Garantia calitatii

Desi foarte putin probabil, daca sunteti nemultumit de orice aspect al serviciilor noastre, este necesar doar un simplu telefon in 24 de ore si vom reveni pentru corectarea problemelor aparute, fara niciun cost suplimentar din partea dumneavoastra.

Profesionalism

Folosim aparatura profesionala, masini produse de marci consecrate, in stare noua sau foarte buna (conform politicii firmei dupa un anumit grad de uzura, aparatura se caseaza indiferent de costuri), oamenii nostri sunt formati si pregatiti pentru folosirea masinilor profesionale, respectam regulile de protectie ale muncii, respectam metodele de lucru.

Acceseaza lista de preturi

Cere o cotatie 

-->